About Saikku in English
info@opiskelijatalo.fi  /  p. 0440 83 1018 Saikku Facebookissa ja Twitterissä! Saikku @ Facebook Saikku @ Twitter

SAIKKU

Get Adobe Flash player

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii kohtauspaikkana mm. ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijoille. Saikku on ainoa laatuaan, sillä se on toteutettu ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijayhdistysten yhteistyönä eikä missään muualla Suomessa ole tällaista vastaavaa yhteistyötä.

Saikku muuntuu moneksi

Saikun ravintolassa on mahdollisuus nauttia opiskelijahintaisesta ruoasta ja juomasta. Lisäksi lounasaikaan Saikku tarjoaa edulliseen hintaan herkullista lounasta. Illalla Saikku muuttuu rennosta lounaskahvilasta viihtyisäksi illanviettopaikaksi; sauna lämpenee sopimuksen mukaan ja neukkarista kantautuva nauru luo iloista ja rentoa fiilistä koko taloon. Myös janon yllättäessä apu on lähellä, sillä Saikun baarissa on A-oikeudet laajalla valikoimalla!

Saikun tiloja on myös mahdollista vuokrata edullisin hinnoin. TILOISTA TARKEMMIN »

Saikulla mahdollisuudet lähes rajattomat

Saikku haluaa tarjota opiskelijoille lopputyö- sekä harjoitustyömahdollisuuksia. Ota siis rohkeasti yhteyttä Saikun toiminnanjohtajaan, Heidi Särkipajuun, ja kysy häneltä lisätietoja. Saikku on tarjonnut jo yhden lopputyön sekä harjoitustyön kahdelle opiskelijalle. Nämä toteutettiin yhteistyössä SAMKin kanssa.

Hallinnosta

Opiskelijataloa hallinnoi Porin Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin yliopistokeskuksen Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja Diakonia ammattikorkeakoulun Porin yksikön opiskelijajärjestö Podia ry. Podia ry:n lopetettua toimintansa Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako on liittynyt jäsenenksi yhdistykseen. Lisätietoa Saikun hallinnosta antaa toiminnanjohtaja Heidi Särkipaju: heidi.sarkipaju@opiskelijatalo.fi, p. 0440 83 10 18.

Löytötavarat toimitetaan Satakunnan Löytötavaratoimistoon.

Get Adobe Flash player

 • Henkilökunta

  HeidiHEIDI SÄRKIPAJU Saikun toiminnanjohtaja eli pääjehu. Käänny Heidin puoleen kaikissa Saikkuun liittyvissä asioissa, kuten tilojen varauksissa. Heidi hoitaa!

 • Yhteystiedot  SAIKKU - Porin Opiskelijatalo
  Antinkatu 7, FI-28100 PORI
  info@opiskelijatalo.fi
  p. 0440 83 10 18

 • Satakorkea
 • Tukijat
  • Lähivakuutus
  • Nordea
  • Satakunnan Osuuskauppa
  • Satakunnan Sairaanhoitopiiri
  • Torstai Visuals