About Saikku in English
anna.hokkanen@opiskelijatalo.fi  /  p. 044 358 6567 Saikku @ Facebook Saikku @ Twitter Saikku Facebookissa ja
         Twitterissä!

SAIKKU

 

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii kohtauspaikkana mm. ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijoille. Saikku on ainoa laatuaan, sillä se on toteutettu ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijayhdistysten yhteistyönä eikä missään muualla Suomesta löydy vastaavaa yhteistyötä.

Saikku muuntuu moneksi

Opiskelijatalo Saikku on auki maanantaista torstaihin klo 13-18 ja perjantaisin 12-17. Tule Saikulle hengaamaan, keittämään kahvia tai vaikka tekemään ryhmätyötä. Saikku on avoinna iltaisin tapahtumissa, joista lisätietoa saat facebook-sivuiltamme  https://www.facebook.com/opiskelijatalosaikku

Opiskelijatalo Saikku tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia palveluja. Tällä hetkellä voimassa olevia palveluita ovat muun muassa pyykinpesumahdollisuus, suihkun ja saunan käyttö aukioloaikoina, tulostuspalvelu, astiavuokra, Pa- laitteiden vuokra. Kysy myös rohkeasti, millä muulla tavoin voisimme auttaa. Lisätietoa Anna Hokkaselta.

Saikun tiloja on  mahdollista vuokrata edullisin hinnoin. TILOISTA TARKEMMIN »

Saikulla mahdollisuudet lähes rajattomat

Saikku haluaa tarjota opiskelijoille lopputyö- sekä harjoitustyömahdollisuuksia. Ota siis rohkeasti yhteyttä Saikun toiminnanjohtajaan, Heidi Särkipajuun, ja kysy häneltä lisätietoja. Saikku on tarjonnut jo yhden lopputyön sekä harjoitustyön kahdelle opiskelijalle. Nämä toteutettiin yhteistyössä SAMKin kanssa.

Hallinnosta

Opiskelijataloa hallinnoi Porin Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin yliopistokeskuksen Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja Diakonia ammattikorkeakoulun Porin yksikön opiskelijajärjestö Podia ry. Podia ry:n lopetettua toimintansa Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako on liittynyt jäsenenksi yhdistykseen. Lisätietoa Saikun hallinnosta antaa toimistovastaava Anna Hokkanen talon aukioloaikoina: anna.hokkanen@opiskelijatalo.fi, p. 044 358 6567.

Löytötavarat toimitetaan Satakunnan Löytötavaratoimistoon.

 

 • Henkilökunta

  HeidiToimistovastaava Annan tavoittaa aukioloaikoina osoitteesta anna.hokkanen@opiskelijatalo.fi ja numerosta 044 358 6567.

  Opiskelijaetuasioissa otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: opiskelijaedut@opiskelijatalo.fi
 • Yhteystiedot  SAIKKU - Porin Opiskelijatalo
  Antinkatu 7, FI-28100 PORI
  anna.hokkanen@opiskelijatalo.fi
  p. 044 3586567

 • Satakorkea
 • Tukijat
  • Lähivakuutus